O nas

Center za transformativno mediacijo

 

Problemi so del našega vsakdanjega življenja. Mediatorji Centra za transformativno mediacijo verjamemo v uspešnost sporazumevanja. Na mediacijskih srečanjih vam želimo pomagati pri reševanju nesporazumov in razvijanju dobrih odnosov. V ta namen vam ponujamo mediacije in delavnice obvladovanja konfliktov in učinkovitega načina komuniciranja.

Namen Centra za transformativno mediacijo je z mediacijo pomagati posameznikom in organizacijam pri razreševanju njihovih sporov in nesporazumov. Mediatorji vam pomagamo pri razjasnjevanju spornih vprašanj ter iskanju skupnih rešitev.

“Iskanje skupne rešitve je težka pot z mnogimi stranpotmi, vendar kdor ostane na njej, pride do krajev, ki se drugim zdijo le sanje.”

Zakaj se obrniti na nas?

Problemi so del našega vsakdanjega življenja. Mediatorji Centra za mediacijo Maribor verjamemo v uspešnost sporazumevanja. Na mediacijskih srečanjih vam želimo pomagati pri reševanju nesporazumov in razvijanju dobrih odnosov. V ta namen vam ponujamo mediacije in delavnice obvladovanja konfliktov in učinkovitega načina komuniciranja.

 

 

Kontaktirajte nas:

CTM
Center za transformativno mediacijo

Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana
Davčna številka: 99635470
Matična številka: 3915247000

Tel:  064 112 577
E-pošta: info@transformativnamediacija.org